Fasadne skele - Sigurnost i kvalitet

Da se predstavimo

MB Company d.o.o. je osnovano 1997 godine, sa ciljem da se porodično preduzeće, koje je radilo tri decenije u Nemačkoj, preseli u Srbiju. Iskustvo i znanje stečeno u građevinarstvu, kao i kontakti sa nemačkim partnerima podstakli su nas da osvojimo srpsko tržište. Naime, vizija je bila da se narušeno građevinarstvo u Srbiji ponovo osavremeni i srpskim graditeljima omogući bezbedan i efikasan rad sa najsavremenijom opremom. Taj cilj je i ostvaren, jer je MB Company, odnosno MB Skele, prepoznala deficit fasadne skele i među prvima je ponudila ovaj, građevinarima neophodan, proizvod.

Naše mnogobrojne reference širom Srbije i Crne Gore su vidne, jer čak i kada se skela demontira, ostaje zauvek lice objekta, koje podseća na momenat gradnje i njenu kompleksnost. Objekti raznih vrsta; neboderi, shopping-centri, istorijsko znamenite zgrade, industrijski i drugi objekti koji iziskuju profesionalan pristup su naša specijalnost.

Koju skelu koristimo?

Nudimo ramovske fasadne skele poznatih nemačnih proizvodjača,Thyssen Hunnebeck BOSTA 100, Altrad-Baumann 70, koje zadovoljavaju sve najviše standarde prema DIN 4420 i to u grupama 4, 5 i 6, ali i najstrožije standarde u vezi sa sigurnošću na radu.Naše mnogobrojne reference širom Srbije i Crne Gore su vidne, jer čak i kada se skela demontira, ostaje zauvek lice objekta, koje podseća na momenat gradnje i njenu kompleksnost.

Objekti raznih vrsta; neboderi, shopping-centri, istorijsko znamenite zgrade, industrijski i drugi objekti koji iziskuju profesionalan pristup su naša specijalnost.


Naše prostorije

 

Sigurnost na 1. Mestu

Pošto je bezbednost za nas najvažnija, nudimo za početak stručno mišljenje o budućem poslu, nakon kojeg po potrebi pristupamo izradi projekta skele od strane stručnog lica. Da bi zadovoljili zahteve naših klijenata i sve standarde o bezbednosti uz prateću dokumentaciju prilažemo i sve potrebne ateste.

Naši monteri imaju dugogodišnje iskustvo i stručno su osposobljeni za montažu i demontažu skelskih sistema. Takođe je moguće ugovoriti transport skele, nadzor i eventualne dorade, uzemljenja skele, i postavljanje zaštitnih mreža, što itekako utiče na bezbednost same skele, a o bezbednosti radnika i da ne govorimo.

Ukoliko su klijenti već iskusni u radu sa skelama i imaju svoj stručni team imamo i predviđenu opciju gde stranka preuzima opremu i sama, odnosno u sopstvenoj organizaciji montira skelu.


Identifikacioni list

Reference

Časopis Modul br. 50

Časopis Modul br. 55


Gde se nalazimo?

Uprava i stovarište MB skele se nalazi u Ugrinovcima, u neposrednoj blizini autoputa kod Dobanovaca, a  samo 13 km udaljeno od Aerodroma Nikola Tesla. Naše ljubazno osoblje će Vas rado posavetovati i predložiti najbolje rešenje. Radujemo se Vašem pozivu i izradi ponude za Vas.

Vaš MB skele Team